Formació: Eines de mediació per conflictes comercials

Dialoga i la Cambra de Comerç d’Andorra reprenen un any més la seva col·laboració per promoure la mediació a Andorra.

bussiness mediationLa mediació és una eina cada cop més popular en entorns empresarials. Consisteix en la intervenció d’un professional que ajuda a les parts en conflicte a gestionar i resoldre la seva diferència.

Un any més, la Cambra de Comerç oferirà un taller sobre eines de mediació. Aquesta vegada per aplicar la mediació a la resolució de conflictes comercials. La formació, amb una durada de 20 hores, tindrà lloc la setmana del 5 al 9 de març. Aquesta formació pot interessar a totes aquelles persones que han de gestionar conflictes de contingut comercial, com poden ser tècnics d’atenció al consumidor, advocats, agents inmobiliaris o qualsevol treballador que hagi d’intervenir en la renegociació de deutes.

Programa i metodologia

El taller tindrà dos parts: en la primera els participants aprendran en què consisteix la mediació, quines són les seves tècniques principals i el seu procediment. En la segona part, aplicaran les eines de mediació de forma específica a conflictes d’àmbit comercial.

Pel que fa a la metodologia, el taller està pensat per aplicar metodologies participatives (learning by doing) en què els participants puguin anar integrant el que es veu a l’aula i desenvolupant les seves competències.

Si hi estàs interessat, no dubtis en contactar-nos a mediacio@dialoga.ad. Serà un plaer respondre a totes les teves preguntes.

Títol: Eines de mediació per a conflictes comercials

Dates: 5 al 9 de març, de 9:30 a 13:30 h (20 hores)

Lloc: Cambra de Comerç d’Andorra

Formadors: Ramon Tena (mediador)

Preu: 290 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència.

Més informació clicant en aquest enllaç.

Programa: eines-de-mediacio-per-a-conflictes-comercials

 

Quant a Ramon Tena

Soy mediador y formador en gestión de conflictos. Actualmente impulso el proyecto de emprendimiento social Dialoga y desde hace dos años soy miembro del Pool of Trainers del Consejo de Europa. Colaboro con empresas, universidades y organizaciones nacionales e internacionales en el desarrollo de competencias para transformar el conflicto en cooperación.
Aquesta entrada s'ha publicat en Formació i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.