Èxit de participació al 1er Esmorzar de Mediació d’Andorra

NecessitatsAhir la sala Aquàrius de Caldea va acollir el Primer Esmorzar de Mediació d’Andorra, organitzat per Dialoga. La convocatòria va ser un èxit de participació que va superar les expectatives de l’organitzador. Al voltant de 25 persones van compartir una agradable estona al voltant de la mediació i creant sinèrgies per impulsar propostes al voltant d’aquesta eina de gestió de conflictes.

Algunes de les necessitats que els assistents van detectar per promoure una major implantació de la mediació van ser la de promoure una major difusió d’aquesta eina de gestió de conflictes, especialment entre col·lectius professionals com els advocats, operadors jurídics, gestors inmobiliaris i empresaris.

Si esteu interessats en saber-ne més sobre la mediació, el proper 6 de febrer, el ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior organitza la conferència: La mediació com a estratègia de prevenció en la resolució de conflictes. Al centre de Congressos, a les 19:30 h. Us hi esperem!

Des d’aquí volem reiterar un fort agraïment a tots els assistents, especialment als que van venir de fóra d’Andorra. Així mateix, cal agrair que mitjans de comunicació del país se’n fessin ressó. Us deixo aquí el reportatge que Andorra Televisió va fer-ne:

Tele

 

Quant a Ramon Tena

Soy mediador y formador en gestión de conflictos. Actualmente impulso el proyecto de emprendimiento social Dialoga y desde hace dos años soy miembro del Pool of Trainers del Consejo de Europa. Colaboro con empresas, universidades y organizaciones nacionales e internacionales en el desarrollo de competencias para transformar el conflicto en cooperación.
Aquesta entrada ha esta publicada en Mediació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.