Promovem la gestió positiva de conflictes a l’Escola Andorrana

Escola andorranaLes darreres dues setmanes he tingut el plaer de realitzar diversos tallers en gestió de conflictes i mediació per a les col·laboradores educatives de l’Escola Andorrana. En aquests tallers vam treballar temes com l’escolta activa, l’empatia o la mediació.

L’objectiu era ajudar les col·laboradores educatives a desenvolupar competències en la gestió dels conflictes que puguin sorgir a les aules d’educació infantil i de primera ensenyança. Així mateix, vam treballar eines per afrontar desacords que puguin sorgir en l’equip de treball.

Un cop més, volem agrair a l’Escola Andorrana el seu compromís en promoure la cultura del diàleg, especialment important quan es tracta de les persones que treballen en l’àmbit educatiu. I un cop més, un fort agraïment a les participants al taller: vaig tenir oportunitat d’aprendre’n molt de vosaltres i també de passar una estona molt agradable.

Quant a Ramon Tena

Soy mediador y formador en gestión de conflictos. Actualmente impulso el proyecto de emprendimiento social Dialoga y desde hace dos años soy miembro del Pool of Trainers del Consejo de Europa. Colaboro con empresas, universidades y organizaciones nacionales e internacionales en el desarrollo de competencias para transformar el conflicto en cooperación.
Aquesta entrada s'ha publicat en Formació i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.