Policia i Centre Penitenciari d’Andorra es formaran en Drets Humans

Com hem explicat en diferents entrades, si volem viure en societats democràtiques i plenament respectuoses dels Drets Humans, és necessari que tots els ciutadans tinguem uns coneixements mínims sobre què són els Drets Humans i què signifiquen a la pràctica del dia a dia.

Sens dubte, la Policia i els agents del Centre Penitenciari són dos dels grups que tenen més importància a l’hora d’assegurar societats que compleixen plenament amb els Drets Humans. Per aquest motiu durant la setmana del 5 al 9 de juny aquests dos col·lectius participaran en un taller d’educació en Drets Humans.

En aquest taller els participants podran reflexionar sobre la pràctica dels Drets Humans, conèixer els mecanismes de seguiment que el Consell d’Europa ha bastit per controlar-ne la situació als Estats membres i reflexionar sobre quin és l’estat a Andorra de drets com la llibertat d’expresió o la no-discriminació. El taller emprarà metodologies europees d’educació en Drets Humans.

Des de Dialoga volem expresar un cop més l’agraïment al Ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior per la confiança en desenvolupar aquest projecte i la seva sensibilitat vers l’educació en ciutadania democràtica i Drets Humans.

Per qualsevol informació complementària sobre el projecte, no dubteu en contactar a hre@dialoga.ad.

 

Quant a Ramon Tena

Soy mediador y formador en gestión de conflictos. Actualmente impulso el proyecto de emprendimiento social Dialoga y desde hace dos años soy miembro del Pool of Trainers del Consejo de Europa. Colaboro con empresas, universidades y organizaciones nacionales e internacionales en el desarrollo de competencias para transformar el conflicto en cooperación.
Aquesta entrada s'ha publicat en Educació en Drets Humans, Formació i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.