Novetat! Torna el Postgrau en Mediació a Andorra

índiceEstàs interessat en formar-te com a mediador? Vols una formació presencial i no vols desplaçar-te fins a Barcelona? Estàs de sort, perquè enguany repetim amb la segona edició del Postgrau en Mediació a la Universitat d’Andorra, a partir del 27 de setembre de 2016.

La mediació és una eina ràpida i flexible de solució de conflictes. Consisteix en la intervenció d’un professional neutral i imparcial, qui facilita la negociació entre les parts en conflicte. El mediador promou un diàleg que els ajuda a entendre millor el seu cas des de diferents punts de vista, millorar la comunicació entre ells i col·laborar per assolir solucions que puguin satisfer els seus interessos.

El postgrau té com a objectiu principal que els participants sàpiguin disenyar i gestionar un procés de mediació; així mateix, el postgrau vol ser una eina per continuar promovent el desenvolupament de la mediació al país. De setembre a juny, els participants coneixeran els elements bàsics d’un procés de mediació, desenvoluparan les seves competències mediadores i coneixerán com funciona aquest sistema en els àmbits familiar, empresarial, escolar i comunitari, entre d’altres.

bussiness mediationEls formadors del postgrau són tots professionals en exercici amb una àmplia experiència en el seu camp. La formació combinarà professorat andorrà amb formadors espanyols i francesos. Per assegurar la qualitat i el tracte personalitzat, el nombre màxim d’alumnes serà de 25.

Aquest postgrau és d’utilitat per aquelles persones que volen dedicar-se professionalment a la mediació, així com tots aquells que en l’exercici de la seva feina necessitin eines de prevenció i resolució de conflictes: responsables d’equips de treball, directius, membre d’organitzacions amb responsabilitats en la gestió de persones… Cal també tenir en compte que en aquests moments s’està treballant en una Llei de Mediació que estarà en vigor al llarg de 2017.

Podeu trobar informació complementària a la pagina web: http://www.uda.ad/blog/mediacio/

Si teniu qualsevol dubte, em podeu contactar a l’adreça de correu electrònic: mediacio@dialoga.ad.

Quant a Ramon Tena

Soy mediador y formador en gestión de conflictos. Actualmente impulso el proyecto de emprendimiento social Dialoga y desde hace dos años soy miembro del Pool of Trainers del Consejo de Europa. Colaboro con empresas, universidades y organizaciones nacionales e internacionales en el desarrollo de competencias para transformar el conflicto en cooperación.
Aquesta entrada s'ha publicat en Formació, Mediació i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.