Gestió de situacions tòxiques: nova formació a la Cambra de Comerç

tòxics.pngSegur que tots nosaltres hem passat per alguna situació a la feina que es podria qualificar com a “tòxica”. A vegades és la situació i a vegades les persones amb qui treballem, que tenen comportaments que es podrien qualificar com a “tòxics”. El resultat és que ho passem malament, baixen les ganes d’anar a treballar i es desmotiva tot l’equip. Fins i tot es pot caure en depressions que acabin resultant en baixes per malaltia.

Té solució? I tant!!! El proper 7 i 8 de març Dialoga oferirà una nova formació a la Cambra de Comerç sobre gestió de persones i situacions tòxiques. La formació serà a càrrec del psicòleg Xavier Miguel (www.metodosherpa.com) i en ella adquirirem competències per prevenir i gestionar aquest tipus de situacions.

Us adjunto el programa del taller (8 hores), així com la butlleta d’inscripció que podeu fer arribar a la Cambra de Comerç. Per qualsevol dubte o informació complementària no dubteu en escriure a: training@dialoga.ad

Tòxics 2ª ed

Tòxics 2ª ed butlleta

Serà un plaer respondre-us!

Quant a Ramon Tena

Soy mediador y formador en gestión de conflictos. Actualmente impulso el proyecto de emprendimiento social Dialoga y desde hace dos años soy miembro del Pool of Trainers del Consejo de Europa. Colaboro con empresas, universidades y organizaciones nacionales e internacionales en el desarrollo de competencias para transformar el conflicto en cooperación.
Aquesta entrada s'ha publicat en Empresa, Organitzacions i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.