Andorra serà present al proper World Mediation Summit

s5_logoEl proper mes de juliol Madrid acollirà el 2on World Mediation Summit, una prestigiosa trobada internacional de mediadors que serveix per conèixer les darreres tendències en mecanismes de gestió de conflictes (ADR), com l’arbitratge, la mediació o la justícia col·laborativa.

Enguany, Andorra serà protagonista d’una de les taules de debat organitzades en el plenari del primer dia. Sota el títol “Evolució internacional de la mediació”, participaré en una taula rodona, juntament amb experts del Regne Unit, l’Índia i Egipte. El debat servirà per analitzar com està evolucionant la mediació en diverses parts del món i per presentar l’experiència d’Andorra en el desenvolupament de les eines de gestió alternativa de conflictes.

El World Mediation Summit inclou conferències, taules rodones, tallers i presentació d’experiències pioneres en l’àmbit de la gestió de conflictes. Se celebrarà a Madrid entre el 29 de juny i el 2 de juliol i també es podrà seguir en streaming. Podeu trobar informació complementària en aquest enllaç: http://www.worldmediationsummit.com/es/

Per qualsevol informació complementària, no dubteu en contactar-me.

Quant a Ramon Tena

Soy mediador y formador en gestión de conflictos. Actualmente impulso el proyecto de emprendimiento social Dialoga y desde hace dos años soy miembro del Pool of Trainers del Consejo de Europa. Colaboro con empresas, universidades y organizaciones nacionales e internacionales en el desarrollo de competencias para transformar el conflicto en cooperación.
Aquesta entrada s'ha publicat en Mediació, Uncategorized i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.