La xarxa d’Educadors en Drets Humans s’afegeix a la campanya No Hate Speech

no hate speechLa xarxa d’Educadors en Drets Humans d’Andorra vam fer una primera reunió el dissabte i vam pensar que seria interessant afegir-nos a la Campanya No Hate Speech del Consell d’Europa. Es tracta d’una campanya per combatre el discurs de l’Odi, especialment a intenet. La campanya comporta diferents accions com tallers de formació per activistes, denúncies d’accions a les xarxes socials que promoguin l’odi i la discriminació o accions per promoure la lluita contra el discurs de l’odi.

A Andorra, un grup d’educadores i educadors en Drets Humans han decidit prendre la iniciativa i desenvolupar la Campanya al nostre país. Aquesta xarxa està formada per professionals de diferents àmbits (educació, joventut, participació ciutadana…) que volem promoure l’educació en Drets Humans a Andorra.

Vols afegir-te a la Campanya? Fes-te una foto amb el logo de la Campanya (un cor vermell) i comparteix-la a les xarxes socials amb els hashtags #nohateand i #nohatespeech. També pots anar a la pàgina http://www.nohatespeechmovement.org/ i penjar-hi la teva foto donant suport a la Campanya.

Vols més informació sobre la Campanya? http://www.nohatespeechmovement.org/

Vols més informació sobre el desenvolupament de la Campanya a Andorra? Visita la nostra pàgina de Facebook: https://www.facebook.com/nohateand o escriu-nos un correu a edudhand@gmail.com.

Suma-t’hi!

Quant a Ramon Tena

Soy mediador y formador en gestión de conflictos. Actualmente impulso el proyecto de emprendimiento social Dialoga y desde hace dos años soy miembro del Pool of Trainers del Consejo de Europa. Colaboro con empresas, universidades y organizaciones nacionales e internacionales en el desarrollo de competencias para transformar el conflicto en cooperación.
Aquesta entrada s'ha publicat en Educació en Drets Humans i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.