Presentem el llibre: Violacions dels Drets Humans

El proper dia 15 de desembre el Campus per la Pau de la UOC presentarà al Palau Macaya el llibre Violacions dels Drets Humans. Es tracta d’un llibre coordinat pel professor Eduard Vinyamata i escrit per diversos experts en la matèria. Jo he escrit un capítol dedicat a l’Educació en Drets Humans i seré en la presentació. Esteu convidats! A les 19 h al Palau Macaya.

Invitació Drets Humans CA

Quant a Ramon Tena

Soy mediador y formador en gestión de conflictos. Actualmente impulso el proyecto de emprendimiento social Dialoga y desde hace dos años soy miembro del Pool of Trainers del Consejo de Europa. Colaboro con empresas, universidades y organizaciones nacionales e internacionales en el desarrollo de competencias para transformar el conflicto en cooperación.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Presentem el llibre: Violacions dels Drets Humans

 1. Jordi Tena ha dit:

  Yo quiero un libro!

  Jordi

 2. Maria Martí ha dit:

  Hola Ramon,
  Celebro aquesta nova acció d’Andorra mediació. Em sap greu però no et podré acompanyar, i m’agradaria.
  Sort!
  Maria Martí Cañellas
  Fundació Julià Reig
  Plaça de la Germandat, 9
  AD600 Sant Julià de Lòria
  Principat d’Andorra
  tel: (376) 800 515
  fax: (376) 800525
  http://www.fundaciojuliareig.ad

  La informació continguda en aquest missatge i en els arxius adjunts és confidencial i privilegiada i està destinada a ser llegida exclusivament per la persona o les persones a les quals va dirigida. Si vostè llegeix aquest missatge i no n’és el destinatari assenyalat ni l’empleat o l’agent responsable de lliurar el missatge al destinatari, o si ha rebut aquesta comunicació per error, l’informem que està totalment prohibida, i que pot ser il·legal qualsevol divulgació, distribució o reproducció d’aquesta comunicació, i li preguem que ens ho notifiqui immediatament i ens retorni el missatge original a l’adreça mencionada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.