La xarxa d’Educadors en Drets Humans es comença a moure

Estàs interessat en els Drets Humans? Vols promoure amb nosaltres l’Educació en Drets Humans (EDH) a Andorra. Si has contestat que sí no et pots perdre la següent activitat:

imagesCADMXZSHCom us deia fa uns mesos, els participants i l’equip de formadors del Taller d’Educació en Drets Humans estem treballant en la creació a Andorra d’una xarxa d’Educadors en Drets Humans. Hem fet ja diverses reunions i el proper dia 6 de desembre ens estrenem. Durant tot el dia serem a AINA promovent una jornada de reflexió sobre reptes i accions per promoure l’EDH al nostre país.

Començarem a les 9:00 i durant tot el dia facilitarem una sèrie de taules de treball per veure quines accions pràctiques podem tirar endavant per promoure l’EDH. Aprofitarem també per proposar accions per promoure la Campanya contra el Discurs de l’Odi del Consell d’Europa. Per aquesta primer acció les places són limitades a 15 participants. Podeu trobar més informació i la fitxa d’inscripció en aquests enllaços:

Sollicitud d’inscripció Ed DDHH 6 des14

Informació sessió de reflexió Ed DDHH 6 desembre 14

L’EDH és l’enfocament educatiu participatiu a través del qual aprenem sobre els drets humans i entenem els temes relacionats amb aquests, adquirim habilitats per ser capaços de defensar-los i desenvolupem actituds de respecte, igualtat i dignitat. Entenem doncs, l’EDH, com una gran contribució per a la transformació cap a una societat més justa, democràtica i solidària.

Us hi esperem!!!

Quant a Ramon Tena

Soy mediador y formador en gestión de conflictos. Actualmente impulso el proyecto de emprendimiento social Dialoga y desde hace dos años soy miembro del Pool of Trainers del Consejo de Europa. Colaboro con empresas, universidades y organizaciones nacionales e internacionales en el desarrollo de competencias para transformar el conflicto en cooperación.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a La xarxa d’Educadors en Drets Humans es comença a moure

  1. Jordi Tena ha dit:

    cómo te lo curras!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.