El Pool of Trainers del Consell d’Europa integra un expert andorrà

imagesCAIF9FK2Com us anunciava la setmana passada, he entrat a formar part del prestigiós Pool of Trainers del Consell d’Europa.

El Pool of Trainers és una base de dades europea d’educadors en Drets Humans i experts en la matèria. Quan el Departament de Joventut del Consell d’Europa organitza activitats en matèria de joventut i Drets Humans recorre als integrants d’aquesta llista. Actualment la llista compta amb poc més de 100 experts d’arreu d’Europa, que desenvolupen activitats com seminaris, sessions d’estudi, formacions o redacció de manuals. Els integrants del Pool of Trainers també poden ser contractats com a consultors externs.

Cal tenir en compte que no es tracta d’una llista on obligatòriament hi ha d’haver representants de tots els països del Consell d’Europa, sinó d’una base de dades on s’entra en funció del perfil professional i l’experiència en la matèria. Per mi es tracta d’un reconeixement important, així que us podeu imaginar com n’estic de content. Pel que fa a Andorra, crec que serà un impuls per promoure i desenvolupar l’Educació en Drets Humans al país.

Continuació del Curs Nacional d’Educació en Drets Humans

Aprofito també per anunciar que avui farem una nova trobada dels participants en el primer Curs Nacional d’Educació en Drets Humans que es va fer a Andorra. Serà una oportunitat per continua treballant en el tema de l’educació en drets humans i planificar noves activitats. Si algú està animat en venir, em pot enviar un correu a: mediadorand@andorra.ad.

Quant a Ramon Tena

Soy mediador y formador en gestión de conflictos. Actualmente impulso el proyecto de emprendimiento social Dialoga y desde hace dos años soy miembro del Pool of Trainers del Consejo de Europa. Colaboro con empresas, universidades y organizaciones nacionales e internacionales en el desarrollo de competencias para transformar el conflicto en cooperación.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a El Pool of Trainers del Consell d’Europa integra un expert andorrà

  1. IMMA ARMADANS ha dit:

    Moltes Felicitats Ramón!! Per cert et vaig enviar un e-mail per fer-te la proposta de parlar amb Marina… no l’has rebut o em dius alguna cosa?

    Petons

    Imma

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.