Presentació del manual “Petit Compass” al Consell General

Estem d’enhorabona!

Consell GeneralEl proper 1 de setembre (10 h) el Consell General acollirà la presentació oficial del manual europeu d’educació en Drets Humans (EDH) “Petit Compass. Es tracta de la traducció al català del manual del Consell d’Europa “Compasito”, pensat sobretot per l’EDH a infants d’entre 7 i 13 anys. La traducció ha estat a càrrec de l‘Associació d’Educadors en Drets Humans – AHEAD.

Petit CompasL’acte servirà també per fer l’obertura oficial del Curs Nacional d’Educació en Drets Humans, que es desenvoluparà a AINA entre l’1 i el 5 de setembre. Durant la presentació ens acompanyaran el síndic general, M.I. Sr Vicenç Mateu, la ministra de Joventut i Educació, M.I. Sra. Roser Suñé i el cap de la divisió de Formació i Educació en el Departament de Joventut del Consell d’Europa, el Sr. Rui Gomes, així com el director d’AINA, Mn. Ramon Rossell.

No us ho perdeu, esteu tots convidats. Serà una gran ocasió pels defensors dels Drets Humans al Principat d’Andorra. Aquí us deixo la invitació a l’esdeveniment: 2014-09-01 Petit Compass

Quant a Ramon Tena

Soy mediador y formador en gestión de conflictos. Actualmente impulso el proyecto de emprendimiento social Dialoga y desde hace dos años soy miembro del Pool of Trainers del Consejo de Europa. Colaboro con empresas, universidades y organizaciones nacionales e internacionales en el desarrollo de competencias para transformar el conflicto en cooperación.
Aquesta entrada ha esta publicada en Educació en Drets Humans, Formació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.