Darreres novetats del curs d’Educació en Drets Humans (setembre 2014)

imagesCADMXZSHEls organitzadors del curs nacional d’Educació en Drets Humans d’Andorra no descansem a l’estiu i seguim treballant per tenir-ho tot a punt pel setembre. Aprofitem una de les darreres entrades abans de les vacances per informar-vos d’algunes de les darreres novetats sobre el curs:

En primer lloc, volem agrair al Ministeri d’Afers Exteriors l’ajuda de 2000 € per al desenvolupament del curs. Cal recordar que una de les prioritats de la presidència andorrana del Comitè de Ministres del Consell d’Europa fou la promoció de l’educació com a eina per a reforçar la convivència i la ciutadania democràtica. Aquesta segueix sent una de les prioritats de la política de cooperació del ministeri.

En segon lloc, durant el taller aprofitarem per presentar oficialment la traducció catalana del manual Petit Compas. Es tracta d’un manual europeu de referència en matèria d’educació en Drets Humans per a infants. El manual ha estat traduït per un dels organitzadors del taller: l’Associació d’Educadors en Drets Humans AHEAD.

Finalment, aprofitem per recordar-vos que encara queden places disponibles per participants andorrans. Animeu-vos, no us en penedireu! Per qualsevol informació complementària, no dubteu en contactar-nos.

Molt bon estiu!

Quant a Ramon Tena

Soy mediador y formador en gestión de conflictos. Actualmente impulso el proyecto de emprendimiento social Dialoga y desde hace dos años soy miembro del Pool of Trainers del Consejo de Europa. Colaboro con empresas, universidades y organizaciones nacionales e internacionales en el desarrollo de competencias para transformar el conflicto en cooperación.
Aquesta entrada s'ha publicat en Educació en Drets Humans, Formació i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.