Construint organitzacions sanes: nou curs a la Cambra de Comerç d’Andorra

tòxics.pngI tú treballes en una empresa sana o tòxica? Amb aquesta pregunta el consultor Patrick Lencioni va aconseguir que el seu llibre fos escollit best-seller de gestió empresarial als Estats Units (2012). I vosaltres, quina resposta donaríeu a aquesta pregunta? Si heu optat per la segona opció, no us podeu perdre el proper curs a la Cambra de Comerç, on analitzarem un dels elements claus per aconseguir empreses saludables: prevenr i gestionar de forma eficient els conflictes que apareguin en la vostra organització.

El curs ajudarà als participants a analitzar els conflictes més recurrents en la seva empresa, els donarà informació sobre sistemes de gestió de conflictes i els prmetrà desenvolupar eines per adaptar aquests sistemes a les seves organitzacions. El taller tindrà lloc els dies 25 i 26 de març a la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra. Podeu trobar informació complementària en aquest enllaç: http://www.ccis.ad/ca/formacio/details/127-EINES%20PER%20FER%20UN%20AUTODIAGNÒSTIC%20DELS%20CONFLICTES%20A%20LA%20NOSTRA%20ORGANITZACIÓ.html

Per qualsevol aclariment o informació addicional, no dubteu en contactar-me.

Quant a Ramon Tena

Soy mediador y formador en gestión de conflictos. Actualmente impulso el proyecto de emprendimiento social Dialoga y desde hace dos años soy miembro del Pool of Trainers del Consejo de Europa. Colaboro con empresas, universidades y organizaciones nacionales e internacionales en el desarrollo de competencias para transformar el conflicto en cooperación.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.