Conferència: Els conflictes en l’àmbit sanitari

El proper 10 de març, el Col·legi d’Infermeres d’Andorra (CILLA) i FEM! consultors organitzen la conferència: La gestió de conflictes en l’àmbit sanitari, a càrrec dels mediadors Antoni Vidal i Ramon Tena.

Lcartell conferènciaa conferència, amb el suport de Banc Sabadell d’Andorra, explorarà alguns dels principals conflictes que poden aparèixer en l’àmbit sanitari: desacords entre els diferents col·lectius que treballen en un hospital, torns del personal mèdic i sanitari, atenció al pacient… Així mateix, s’oferiran algunes de les solucions que avui en dia s’apliquen en diversos hospitals per fer front a aquests conflictes.

La xerrada tindrà lloc a les 19 hores, a la sala d’actes de Banc Sabadell d’Andorra. Us hi esperem!

Quant a Ramon Tena

Soy mediador y formador en gestión de conflictos. Actualmente impulso el proyecto de emprendimiento social Dialoga y desde hace dos años soy miembro del Pool of Trainers del Consejo de Europa. Colaboro con empresas, universidades y organizaciones nacionales e internacionales en el desarrollo de competencias para transformar el conflicto en cooperación.
Aquesta entrada s'ha publicat en Empresa, Laboral, Uncategorized i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.