Taller: Eines de mediació per enfortir el lideratge

La Universitat d’Andorra acollirà els propers dies 17, 18 i 19 de març la tercera edició del taller “Eines de mediació per a líders“. El taller, amb una durada de 9 hores, té un preu de 90 €.

Team1Segons el best-seller de gestió empresarial “Y tú trabajas en una empresa sana o tóxica” (Patrick Lencioni, 2013), un dels elements clau per construir organitzacions sanes és promoure un estil de lideratge cohesionador, on els conflictes i desacords s’acceptin i es gestionin de forma positiva. El taller “Eines de mediació per a líders” té com a objectius principals que els participants desenvolupin eines per entendre el conflicte i aprenguin una senzilla estratègia per gestionar i solucionar conflictes en equips de treball,

Si treballeu en l’àmbit de la gestió de persones i els recursos humans, dirigiu equips de treball o necessiteu eines per gestionar els conflictes que apareguin al vostre lloc de treball, no dubteu en apuntar-vos a aquest taller, que enguany assoleix la tercera edició. Podeu trobar informació complementària a la web de la Universitat d’Andorra.

Us hi esperem!

Quant a Ramon Tena

Soy mediador y formador en gestión de conflictos. Actualmente impulso el proyecto de emprendimiento social Dialoga y desde hace dos años soy miembro del Pool of Trainers del Consejo de Europa. Colaboro con empresas, universidades y organizaciones nacionales e internacionales en el desarrollo de competencias para transformar el conflicto en cooperación.
Aquesta entrada s'ha publicat en Uncategorized i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.