Els advocats i la universitat d’Andorra aposten per la mediació

El passat 14 de de febrer el Col·legi d’Advocats d’Andorra (CAA), la Universitat d’Andorra (UdA) i el Consell de Col·legis d’Advocats de Catalunya (CICAC) van signar un conveni per desenvolupar un postgrau en mediació a Andorra.

El postgrau, que es desenvoluparà a partir de setembre del 2014, tindrà una durada de 240 hores lectives. L’objectiu principal és formar professionals que siguin capaços de disenyar i conduir un procés de mediació. Per això s’ha plantejat una formació pràctica que permeti que els estudiants acabin el programa acadèmic coneixent i sabent aplicar les eines i tècniques pròpies de la mediació. A banda, el professorat estarà inegrat per professionals que exerceixen la mediació en diferents àmbits, com pot ser l’àmbit familiar, mercantil, comunitari o laboral.

El postgrau està dirigit especialment a professionals de l’àmbit jurídic (advocats, jutges, notaris…) i psicològic. Així mateix pot ser especialment útil per totes aquelles persones que tinguin entre les seves responsabilitats diàries la gestió i resolució de conflictes, com poden ser professionals de l’àmbit dels recursos humans, l’administració de comunitats de propietaris…

foto-udaLa matrícula ja està oberta a la web de la Universitat d’Andorra, a un preu de 1650 €, tot i que és probable que es pugui comptar amb alguna subvenció per reduir aquest preu. A mesura que vagi sortint nova informació, us en anirem informant des d’Andorra Mediació. Us deixo amb l’enllaç de la notícia que va publicar el dissabte El Periòdic d’Andorra, on podreu trobar infomació complementària: http://www.elperiodicdandorra.ad/societat/32383-aposta-per-la-mediaci.html

Aprofito l’avinentesa per agrair a tres persones sense les quals aquest postgrau no s’hauria pogut tirar endavant: el degà del Col·legi d’Advocats –Francesc Badia– la directora d’Extensió Universitària de l’UdA –Montserrat Casalprim– i el director de les formacions en mediació del CICAC –Antoni Vidal-.

Quant a Ramon Tena

Soy mediador y formador en gestión de conflictos. Actualmente impulso el proyecto de emprendimiento social Dialoga y desde hace dos años soy miembro del Pool of Trainers del Consejo de Europa. Colaboro con empresas, universidades y organizaciones nacionales e internacionales en el desarrollo de competencias para transformar el conflicto en cooperación.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Els advocats i la universitat d’Andorra aposten per la mediació

  1. Alberto Olalde ha dit:

    Zorionak Ramon!!!!

  2. Peggy Cerqueda Doncel ha dit:

    Felicitats Ramon!!! Estas fent un gran treball.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.