La mediació al proper TEDxAndorralaVella

Estem de sort. La 5ª edició del TEDxandorralavella inclourà una ponència de Ramon Tena sobre mediació. En concret sobre com la mediació pot ser una eina per facilitar la gestió del canvi. Gràcies a tots els que ho heu fet possible.

La mediació compartirà espai amb altres ponències sobre canvis personals i professionals. Podrem gaudir de ponents de la talla del formador i conferenciant Victor Küppers, el pilot de rallies Albert Llovera o l’ex-president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach. Només per mencionar-ne tres, perquè la llista de ponents de l’edició d’enguany impresiona.

TEDxwebLes conferències TEDx són un esdeveniment mundial que se celebra des de 1984. La seu central està a Nova York i sota el nom de TEDx s’organitzen conferències a tot el món. Pel que fa a Andorra, es tracta de la 5ª edició i enguany portarà per títol: Re+volució.

Les inscripcions ja estan obertes. Si aquell dia no pots assistir-hi, les pots seguir per streaming a www.tedxandorralavella.com. Us esperem a tots el proper dissabte 28 de setembre. A partir de les 11 h al Consell General.

 

ES La próxima serie de conferencias TEDx que se celebrará en Andorra incluirá una ponencia sobre la mediación como herramienta de gestión del cambio. Puedes conseguir información complementaria en http://www.tedxandorralavella.com

FR La prochaine série de conférences du TEDx qui se tiendra en Andorra aura une conférence sur la médiation comme outil pour la gestion du changement. Vous pouvez trouver plus d’infos sur www.tedxandorralavella.com.

 

Quant a Ramon Tena

Soy mediador y formador en gestión de conflictos. Actualmente impulso el proyecto de emprendimiento social Dialoga y desde hace dos años soy miembro del Pool of Trainers del Consejo de Europa. Colaboro con empresas, universidades y organizaciones nacionales e internacionales en el desarrollo de competencias para transformar el conflicto en cooperación.
Aquesta entrada s'ha publicat en Mediació i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a La mediació al proper TEDxAndorralaVella

  1. Johnc640 ha dit:

    I think this is a real great blog post.Much thanks again. cceakbkkdbkd

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.