Un nou postgrau en mediació es prepara a Andorra

foto-udaLa Universitat d’Andorra i el Col·legi d’Advocats del país pirinenc estan planificant un postgrau en mediació pel curs 2013 -2014. El potgrau aniria dirigit especialment a llicenciats en Dret i Psicologia, però estaria obert a totes les persones amb una llicenciatura que estiguin interessats per les eines de gestió de conflictes.

El postgrau comptaria amb la col·laboració del Consell d’Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya (CICAC) i tindria una durada de 240 hores, entre sessions teòriques i seminaris pràctics. La formació també seria reconeguda pel Centre de Mediació en Dret Privat de la Generalitat de Catalunya, el que permetria obrir la formació a estudiants i professionals d’altres regions del Pirineu.

Com va comentar el degà del Col·legi d’Advocats d’Andorra, Francesc Badia, es vol oferir una formació complerta i exhaustiva “perquè la mediació comenci amb bon peu a Andorra”. Així, va indicar que no s’ha de pensar que qualsevol pot fer-ho sino que cal molta professionalitat.

Podeu obtenir informació complementària als següents articles apareguts la setmana passada: http://www.elperiodicdandorra.ad/societat/29357-el-collegi-dadvocats-i-luda-impulsen-un-postgrau-de-mediaci

http://forum.ad/2013/09/02/el-col%c2%b7legi-dadvocats-i-luda-impulsen-un-postgrau-com-a-primer-pas-per-al-futur-centre-de-mediacio/

Des d’Andorra Mediació us mantindrem informats de com va evolucionant aquest tema.

ES Un nuevo posgrado en mediación se prepara en Andorra;
FR Un nouveaux cours en médiation se prépare en Andorre.

Quant a Ramon Tena

Soy mediador y formador en gestión de conflictos. Actualmente impulso el proyecto de emprendimiento social Dialoga y desde hace dos años soy miembro del Pool of Trainers del Consejo de Europa. Colaboro con empresas, universidades y organizaciones nacionales e internacionales en el desarrollo de competencias para transformar el conflicto en cooperación.
Aquesta entrada s'ha publicat en Formació, Mediació i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.