Vols que la mediació estigui al proper TEDxAndorra la Vella?

Vols que la mediació sigui protagonista al proper TED dels Pirineus, que es farà a Andorra la Vella? Per fer-ho possible, visita la pàgina de Facebook de TEDxAndorra la Vella (https://www.facebook.com/TEDxAndorra?ref=br_tf) i fes un “m’agrada” a la proposta de Ramon Tena: la mediació com a alternativa.

TEDEXAmb la teva ajuda podem fer que la mediació sigui una mica més coneguda al País dels Pirineus. Gràcies!

Les conferències TED són trobades de gent amb idees que mereixen la pena ser escoltades. Se celebren per tot el món des del 1984. Pots trobar més informació aquí: http://www.ted.com/

ES  Quieres que la mediación sea protagonista en el próximo TED de los Pirineos, que se celebrará en Andorra la Vella? Para hacerlo posible visita la página de Facebook de TEDxAndorra la Vella (https://www.facebook.com/TEDxAndorra?ref=br_tf) y haz un “me gusta” en la propuesta de Ramon Tena: la mediació com a alternativa.

Con tu ayuda podemos hacer que la mediación sea más conocida en el País de los Pirineos. Gracias!

FR Tu veux que la médiation soit la protagoniste du prochain TED des Pyrénées, qui se tiendra en Andorra la Vella? Pour le faire possible, visitez le site Facebook de TEDxAndorra la Vella (https://www.facebook.com/TEDxAndorra?ref=br_tf) et faites un “j’aime” au vidéo de Ramon Tena: la mediació com a alternativa.

Avec votre aide on peut faire la médiation plus connue dans le Pays des Pyrénées. Merci!

Quant a Ramon Tena

Soy mediador y formador en gestión de conflictos. Actualmente impulso el proyecto de emprendimiento social Dialoga y desde hace dos años soy miembro del Pool of Trainers del Consejo de Europa. Colaboro con empresas, universidades y organizaciones nacionales e internacionales en el desarrollo de competencias para transformar el conflicto en cooperación.
Aquesta entrada s'ha publicat en Mediació i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.