Benvinguts a Andorra Mediació

Avui neix el blog Andorra Mediació, dedicat a la promoció dels mètodes alternatius de gestió de conflictes (ADR) a Andorra. En aquest blog podreu trobar informació sobre mediació i arbitratge, anàlisi de casos pràctics, adreces d’interès i la informació sobre aquests mètodes que aparegui en la premsa andorrana i internacional.

Si voleu informació complementària no dubteu en contactar-me al correu electrònic (mediadorand@andorra.ad) o seguir les pàgines de Facebook (www.facebook.com/andorramediacio) i Twitter (http://twitter.com/MediadorAnd).

Gràcies per seguir-me i espero que gaudiu del blog.

Quant a Ramon Tena

Soy mediador y formador en gestión de conflictos. Actualmente impulso el proyecto de emprendimiento social Dialoga y desde hace dos años soy miembro del Pool of Trainers del Consejo de Europa. Colaboro con empresas, universidades y organizaciones nacionales e internacionales en el desarrollo de competencias para transformar el conflicto en cooperación.
Aquesta entrada ha esta publicada en Mediació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Benvinguts a Andorra Mediació

  1. Toni Aznar ha dit:

    Us hi dessitjo molta sort.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.